Timisoreanul GeoDaSilva a lansat single-ul si videoclipul piesei “Kiss Me” in featuring cu DJ Gabro, Mr Sax si Alexandra Mitroi

Salutari dragi vizitatori!
Inainte de toate vă rog opriţi-vă pentru câteva secunde din citit şi reflectaţi la ziua de azi…
Tu, eu, noi,am avut parte de o frumoasa zi de Duminica…cât de mult o preţuim?
Acum, când totul este atât de comprimat, atât de ancorat în „trebuie”, în „îmi pare rău, dar nu am timp”.
Oare cât mai costă o oră din viaţa noastra?
La inceputul verii Geo Da Silva promitea ca in urmatoarele 3 luni, va lansa 3 piese si 3 videoclipuri.
In data de 18 August ,Da Silva a lansat cel de-al doilea single, Kiss Me ,inainte cu doar 3 saptamani a mai lansat o alta piesa “I Want You”, alaturi de Mr Sax.
Ca si in cazul altor piese lansate, Geo Da Silva este si compozitorul noului single “Kiss Me”, lansat in colaborare cu DJ Gabro, Mr Sax si Alexandra Mitroi. De aceasta data, Geo a compus piesa alaturi de Cosmin Basasteanu si Alexandra Mitroi. Videoclipul este regizat de catre Ovidiu Roteliuc si a fost filmat in orasul Timisoara.
In urma cu cateva luni, Geo Da Silva a lansat o piesa cu versuri in limba romana, “Noaptea-i nebuna”, la peste 7 ani de cand a lansat hiturile “Stai”, “Doar tu si eu”, “Romania danseaza”. Prezent in spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu, artistul originar din Timisoara a surprins de multe ori si prin energia pe care o transmite in calitate de MC. Geo Da Silva a deschis portile entertainmentul european odata cu lansarea single-ului “I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat intr-un brand de entertainment international.
Despre Alexandra Mitroi va pot spune ca este semifinalista la Vocea Romaniei din editia anului 2015,iar primii pasi in drum spre o cariera muzicala i-a facut cand avea 16 ani. Vocea ei a fost descoperita intamplator, de catre doamna ei diriginta, care a rugat-o sa cante o doina.
Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul https://m.youtube.com/watch?v=UiIFG7GLhS4
O Duminica placuta in continuare!

„Rain” O noua piesa de la Akcent in featuring cu Reea!

Salutari lume!
Chiar daca am scapat de luna lui cuptor,dar n-am scapat de gradele ridicate din termometre.
In aceasta dupa amiaza va recomand ceea mai recenta colaborare muzicala intre Reea si Adrian Sina, „Rain” este o piesa captivanta, soundtrack-ul flirturilor de sezon.
Videoclipul filmat pe litoral este cadrul perfect pentru aventurile de vara, cand creezi acele amintiri care iti vor ramane pentru mult timp in suflet Despre Adrian nu cred ca mai trebuie sa-l descriu,il cunoastem cu totii,Reea este o tanara artista descoperita de Adrian Sina, s-a alaturat cu bucurie si multe emotii echipei de la Akcent Music, devenind cunoscuta publicului datorita colaborarilor cu Akcent de pe albumul “Love The Show” pentru piesele “Boca Linda” si “Phou Phou”
Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ne racorim impreuna urmarind clipul noului single “Rain” https://m.youtube.com/watch?v=NacpCNEs1QE
Va mai astept si cu alte ocazii. Enjoy!

In aceasta vara „ALINA RADI” ne spune prin versuri ca-s „ZILELE CU SOARE”

Salutari tuturor!
Cu toate ca prezenta mea online s-a diminuat semnificativ datorita evolutiei mele pe plan sentimental,in aceasta postare am deosebita placere sa va recomand spre ascultare o noua manea de manea de la cantareata Alina Radi. https://m.youtube.com/watch?v=kFU28mzvGLE
Poate nu stiati:
Alina Radi este o cântăreaţă de muzică populară si de petrecere originară din Timişoara. Tânăra a devenit cunoscută în showbiz după relaţia controversată cu Nick Rădoi (52 de ani), milionarul român stabilit în America. Cei doi s-au iubit pătimaş aproape un an, ba chiar au fost pe punctul de a ajunge la altar. Despărţirea s-a produs la finele lui 2013, deşi zvonuri că relaţia lor scârţâia au apărut încă din acea vară.Atunci, Alina a venit în România pentru nunta surorii sale. Deşi a vrut să se întoarcă imediat în America, solista de muzică populară s-a văzut nevoită să rămână în ţară pentru că îi expirase viza. După ce a rezolvat problema actelor, a vrut să revină în braţele lui Nick Rădoi, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat, cei doi luând de comun acord decizia de a se despărţi.

ALINA RADI – ZILELE CU SOARE
(versuri)
Vreau sa mergem la plimbare.
Unde soarele rasare.
Nu vreau lux, nu vreau bani multi.
E de ajuns sa ma saruti.(zilele cu soare)
Vreau sa mergem la plimbare.
Unde soarele rasare.
Nu vreau lux, nu vreau bani multi.
E de ajuns sa ma saruti.
Ia-le, ia-le, ia-le, zilele cu soare.
Sa ma incalzesti cu ele noaptea pe racoare.
Ia-le, ia-le, ia-le, ia-mi zilele mele.
Sa pui fericirea in ele.
Ia-le, ia-le, ia-le, zilele cu soare.
Sa ma incalzesti cu ele noaptea pe racoare.
Ia-le, ia-le, ia-le, ia-mi zilele mele.
Sa pui fericirea in ele.
Doar cu banii de bilet.
De m-ai duce in desert.
Daca ma saruti odata.
Nu-mi trebuie strop de apa.
Doar cu banii de bilet.
De m-ai duce in desert.
Daca ma saruti odata.
Nu-mi trebuie strop de apaaa.
Ia-le, ia-le, ia-le, zilele cu soareee.
Sa ma incalzesti cu ele noaptea pe racoare.
Ia-le, ia-le, ia-le, ia-mi zilele mele.
Sa pui fericirea in eleee

♥ Tind spre fericire!

Buna lume si bine ne-am regasit!
Daca intr-o postare anterioara scriam despre iubire,astazi m-am decis sa adaug o noua postare despre acel strop de fericire,de care avem nevoie fiecare.
Exista un fel de miraj incontrolabil asupra notiunii de fericire, inca de copii ne imaginam ca fericirea vine din senin, ca si cum semnam un contract cu ea, daca, crestem frumos, daca respectam reguli, daca suntem credinciosi, trebuie sa crestem spre fericire, spre starea aceea incontrolabila de bucurie nestapanita, ca un tot incredibil de cuprinzator, semnale luminoase, incandescente pe care le eliberam cu sufletul spre univers…si el ne intoarce recunoscator explozii de frumusete, totul in jur are magia aceea despre care vorbeam.
Dar cresterea nu inseamna aproape niciodata apropierea de fericire…pentru ca ea ni se releva in cele mai neasteptate momente, cateodata-n amintirea unor momente trecute, traite si care nu pareau neobisnuite in trairea lor, cum ar fi prima data cand m-am pregatit pentru o intalnire cu o fata draguta, o dupa amiaza calda de mai, primul moment in care mi-am culcat capul pe poala mamei si nu mai voiam de la viata nimic, ultima conversatie pe care am purtat-o cu tata, inainte sa-l pierd definitiv, imi amintesc chipul lui imbatranit frumos si vocea-i imi rasuna si acum in urechi, primul premiu scolar, ultimul tren prins in gara din Suceava, care ma ducea spre vestul tarii, primul zambet al fetei pe care am intalnit-o.
Tot ce e prim sau ultim poate fi chintesenta fericirii, dar ce facem cu miezul lucrurilor? ele sunt doar obisnuinta si nu mai emana vaporii aceia incredibili de fericire? cred ca tocmai acolo ar trebui sa gasim fericirea, sa scotocim printre clipe, fiindca mai mult de clipe de fericire, nu vom primi niciodata…
Nimic nu-i intreg in Univers.
Fericirea-i chiar podul pe care-l construim intre momentul prim si cel ultim…
Oricum ar fi…am senzatia zi de zi, ca inca stau la coada la fericire… si tu ma astepti la capatul podului…cu acelasi zambet primordial..

♥ Iubirea!

Salve lume!
In postarea de astăzi voi aborda o temă care interesează pe toată lumea, şi anume iubirea. Există câteva lucruri esenţiale despre iubire, care ar fi bine să fie ştiute de oricine “iubeşte”.
„iubire este unicul sentiment în care dăruiești totul, fără rezerve”
Iubirea este asociata adeseori cu dulcegarii. O relatie zdravana este una numai ” lapte si miere „.
Asocierea e una banala. Cand o spui, o spui automat. Nu stai sa te gandesti prea mult, e un fel de ” mersi ” si ” cu placere „.
Iubim si ne îndragostim, cateodata fulgerator…, dispare tot ce ar putea sa ne perturbe de la a ne concentra pe persoana iubita, cateodata devenim prosti, orbi…, la ce ni se spune, la ce vedem chiar noi si totul dintr-o dragoste nebuna!!
E misto, primele intalniri sunt ceva de speriat, numai romantism si turta dulce, urmeaza noptea cu nebunii si daca mai exista si chimie se*uala, poti spune ca ai prins pe Dumnezeu de picior.
Cunoastem familia…si mai bine, vezi ca mama e o doamna bine, educata, stilata, te gandesti ca odrasla ii seamana ei, sperantele cresc si se inmultesc ca puradeii la marginea orasului… Plecam si-n vacanta, soare, mare, cocktailuri, incantare, visare, perfectiunea te-a muscat de buza si o simti mana-n mana cu ideea ca sunteti un cuplu sudat de acum, nimic nu poate sa strice linistea din paradis…
Dar mai ai un pas, de fapt ce spun… multi pasi, draga cititor…, esti doar la temelie si nici acolo nu ai pus inca nicio caramida… Iubirea si increderea se construiesc greu, cred ca-i cel mai greu proiect la care esti pus de divinitate sa lucrezi
Nu poti vorbi de iubire decat din momentul in care locuiesti cu dragostea vietii tale, in aceeasi casa
Sa-i cunosti secretele, sa-i afli defectele, sa-i suporti mizeria, sa-ti placa dezordinea, sa vrei sa strangi dupa el, sa-l iubesti pana in varful piramidei rufelor pe care trebuie sa le calci, sa-ti placa mirosul lui cand vine de la fotbal si sa nu trebuiasca sa-i spui tu sa-si faca dus, sa-ti placa mirosul de ceapa cand te ustura ochii, gatind pentru el, sa stii sa-l astepti cand se duce cu baietii la o bere si nu mai vine decat dupa doua zile,sa stii sa-i temperezi starile de euforie si sa inveti sa-i asculti tacerile care cateodata iti ranesc iubirea,si cu toate astea sa continui sa-l iubesti ca atunci cand l-ai vazut prima oara.
Si sa faci asta zi de zi, pana la sfarsitul zilelor voastre, nu mai pun la socoteala ca urmeaza si rodul iubirii voastre, care indiferent ce se* va avea si cu cine va semana, in proportie de 80% iti va apartine ca responsabilitate tie…, mama este cea care stie sa se ocupe de copil cum se cuvine, deci mai pune la tot ce am spus mai sus si dorinta de a-i creste copilul.
Este important sa faci un copil cu un acell om pe care-l iubesti!! Daca nu o faci, mai bine incepe un alt proiect, gaseste-ti alte preocupari…
Iubirea nu-i numai lapte si miere, dar poate fi… daca intalnesti omul potrivit…!!

NICOLETA GUTA SI SUSANU – ORIUNDE ORICAND

Salutari lume!
In postarea de astazi fac loc manelelor.
Da ascult si manele, insa atunci cand trebuie dar nu sunt cocalar care se imbraca in ROZ, in GIGOLO ARMANI, nu-mi fac poze in oglinda cu ochelarii de soare la ochi,
Ascult acasa atunci cand am chef, ascult la preteceri, etc..
Oamenii nu trebuie catalogati dupa gusturi. Fiecare are gustul sau in materie de muzica, de femei, etc.. Sunt unele manele cu versuri care te ung la suflet.
De exemplu Nicoleta Guţă este de nerecunoscut in noul ei videoclip! Fiica manelistului a trecut prin mâinile stiliştilor, iar rezultatele sunt pur şi simplu incredibile!
S-a vopsit, şi-a schimbat look-ul, a mai slăbit câteva kilograme şi are din nou succes pe plan profesional.
Nicoleta Guţă a filmat recent un nou videoclip în colaborare cu Susanu
Vizioneaza videoclipul melodiei „Oriunde Oricand” si sper ca spiritul iubirii sa fie in sufletele voastre dragi vizitatori! https://m.youtube.com/watch?v=4yaQNiG5v-c ….

ASUS lanseaza o nouă tableta Android: ZenPad Z8

Salutari!
Recent,cei de la Asus au anunțat lansarea tabletei ZenPad Z8 – dispozitiv ce merita toata atentia noastra.
Noua tabletă păstrează un design familiar, iar ca specificații va pot spune că avem de-a face cu un produs din zona mid-range.
Un display de 7.9 inch cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 650, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare cu posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 128 GB. Există o cameră frontală de 2 megapixeli pentru apeluri video, dar și un senzor foto principal de 8 megapixeli.
Asus ZenPad Z8 ne oferă conectivitate 4G LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth și un port USB Type-C pentru sincronizarea datelor și încărcarea bateriei de 4680 mAh. Această din urmă unitate promite până la 13 ore de funcționare. Modelul de față cântărește 320 grame, iar prețul produsului fără abonament este de 249.99 dolari (1050 lei)

Sărbătoarea Rusaliilor!

În cea de-a cincizecea zi după Înviere serbam Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile, cunoscute în popor şi cu denumirea de Duminica Mare, pentru importanţa ei în istoria mântuirii. Evenimentul pogorârii Duhului Sfânt peste Sfinţii Apostoli este istorisit în cartea ,,Faptele Apostolilor” , unde se spune că în ziua Cincizecimii iudaice „toţi apostolii erau adunaţi la un loc şi din cer, fără de veste, s-a făcut un vuiet ca de suflare de vânt ce vine repede şi a umplut toată casa unde şedeau ei. Şi li s-au arătat, împărţite, limbi ca de foc şi au şezut pe fiecare dintre ei. Şi s-au umplut toţi de Duhul Sfânt şi au început să vorbească în alte limbi, precum le dădea lor Duhul a grăi”
După această întămplare deosebită, Apostolul Petru a ţinut o predică înflăcărată în urma căreia s-au botezat 3 000 de suflete, ceea ce a constituit nucleul primei comunităţi creştine. De aceea, sărbătoarea este considerată ca zi a întemeierii Bisericii creştine.
Se mai numeşte şi sărbătoarea Duhului Sfânt, fiindcă e vorba de a treia persoană a Sfintei Treimi. Cum evenimentul pogorârii Duhului Sfânt s-a întâmplat la 50 de zile după Înviere şi în ziua Cincizecimii iudaice, în care se amintea de darea legii pe muntele Sinai, sărbătoarea se mai numeşte şi Cincizecimea. Numele de Rusalii vine de la Rosalia, adică sărbătoarea romană a trandafirilor sau rozelor, peste care se suprapune creştina sărbătoare, care, la cei vechi, era închinată şi strămoşilor.
Alături de Paşti şi de Duminică, sărbătoarea Cincizecimii este cea mai veche sărbătoare creştină. Despre prăznuirea ei se vorbeşte chiar în perioada apostolică, fiind apoi menţionată în mod expres de Constituţiile Apostolilor. De asemenea, despre această sărbătoare amintise Sf. Pirineu, Tertulian şi Origen. Canonul 20 al Sinodului I ecumenic (325) interzice îngenuncherea într-o zi aşa de importantă ca aceasta. Începând cu secolele IV-V, ea este tot mai des amintită prin predicile închinate acestei sărbători.
Sărbătoarea Rusaliilor a fost şi rămâne cea mai importantă după cea a Paştilor. În vechime, în jurul acestei sărbători se făcea botezul catehumenilor şi erau interzise, ca şi azi, postul şi îngenuncherea, dezlegarea de a mânca de dulce continuându-se toată săptămâna următoare. Împăraşii bizantini au interzis spectacolele din circuri şi teatre, ca şi orice lucru necuviincios care ar fi întinat frumuseţea sărbătorii.
A existat dintotdeauna obiceiul, moştenit de la evrei, de a împodobi casele şi bisericile cu ramuri verzi şi flori, simbol al curăţirii şi al înnoirii. Cel mai adesea, se aduc în biserici foi de nuc sau de tei, care simbolizează limbile de foc care s-au pogorât peste Sfinţii Apostoli.
De sărbătoarea Rusaliilor este legată pomenirea generală a morţilor din ajunul acestei sărbători, cunoscută cu denumirea de Moşii de vară.

Noul proiect muzical „Play Generation”-lanseaza primul single!

Holla-la-la!
In postarea din aceasta seara va invit cu mare drag sa ascultam impreuna prima piesa a noului proiect, Play Generation, “Sun in my life” https://m.youtube.com/watch?v=hfuzSsnMU1k
Noul proiect muzical „Play Generation este al lui Radu Bolfea de la Play and Win si Marcel Prodan (MAAN Studio)
Sunt cunoscuti ca fiind cei mai de succes producatori muzicali de la noi din tara.
Fiecare a cunoscut succesul separat, iar impreuna nu poate decat sa conduca la rezultate foarte bune.
Chiar ai toate sansele sa asculti o super piesa a celor doi artisti care au cucerit intreaga lume cu muzica lor si au lansat cele mai de succes cantarete din Romania!

Baiatul unei mame!

Salutari si bine ai reVenit dragă prietene!
Nu mă cunoști, nu te cunosc, dar tipologia umană se repetă la nesfârșit, așa că printre prietenii tăi există cu siguranță un om ca mine. La fel și în ograda mea sunt sigur că unul dintre amici are exact caracterul tău.
Ca să-ți demonstrez si să-mi dai credit în tot ceea ce spun te invit sa-mi citesti intreaga poveste.
Hai sa lasam povestea scrisului să zburde placut in imaginatia noastra si sa ne amintim cu mare placere de acele fiinte dragi noua „mamicile”!
A fost odata ca niciodata intr-o tara frumoasa numita Romania, un barbat timid,dar si rebel. Adorat de unele femei asa cum se intampla si-n viata femeilor sa fie adorate si curtate de barbati.
Peste toate de undeva de foarte sus, mama. Mama, singura persoana feminina care il poate intelege si sustine in tot ce face.
A fost adolescent, un baiat timid, invatand si pregatindu-se pentru scoala vietii. Apoi pentru zeci de examene. Visat de femei ca fiind un sot ideal. Visat am spus,în castelul sufletului, nu a reusit sa intre nimeni.
Nimeni nu a putut trece de mama. Nimeni nu a gustat din bucatele gatite de ea. Nimeni nu a privit la acelasi televizor cu mama. Nimeni nu a fost invitat,pentru ca nu merita. Au trecut multi ani. Multi ani de relatii conformiste, in care nu a avut curajul sa fie liber. Sa alerge in ploaie si sa strige te iubesc, sa tipe daca asa ii vine, sa rada din tot sufletul, sa planga si sa uite de conveniente, sa vina cu iubita de mana acasa si sa-i spuna mamei: „asta e sotia mea”
Asa….prost platita….e a mea.
Nu stie sa gateasca mancaruri chinezesti…nu are pantofi de firma, nu joaca tenis, nu se trezeste la ora 6 sa mearga la piscina, dar e a mea.
Bugetara mea.
Da, mama,nu are studii superioare.
Ce bine i-ar prinde barbatului stralucit sa reuseasca macar o singura data o nebunie. Poate ca s-ar declansa ceva in el. Si egoismul manifestat in relatie, s-ar transforma in pasiune fata de femeia de langa el si ar avea curaj macar s-o prezinte mamei.
De partea cealalta, o femeie debusolata, simtindu-se vinovata ca a gresit undeva, bea o cafea in bucatarie, singura, asteptand un telefon.
Sus, in apartament, o mama se uita la televizor impreuna cu fiul ei. Singuri.
PS:
Orice asemanare cu personaje reale este total intamplatoare. Este o poveste auzita intr-o seara, la o masa la care se aflau si multe mame de baieti.